Twoja przeglądarka nie obsługuje Javascipt!
Aker Engineering BV
Schottenkeet.com
info@schottenkeet.com

+31 624 762 169
De winstfactor in de bouw.englablel

Welkom

Aker Engineering BV,  ontwikkelaar van hoogwaardige Schottenketen

Aker Engineering is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft toegelegd op het produceren, leveren en bouwen van hoogwaardige en energiezuinige schottenketen.

Wij produceren bouwketen in elke vorm en grootte die uw wenst, met duurzame eigenschappen die passen bij uw specifieke project. We leveren naar precieze afmeting van uw keuze, van 20m² tot meer dan 6.000 m² verplaatsbare bouwketen. Door de toepassing van innovatieve isolerende materialen kunt u tot wel een derde aan kosten besparen op energieverbruik. Maatschappelijk ondernemen krijgt door onze schottenketen een daadwerkelijk tastbaar resultaat. Alle schottenketen worden in zeer korte tijd op locatie geplaatst.

De schottenketen van Aker Engineering voldoen aan de nieuwste en hoogste veiligheids- en duurzaamheidsnormen tegen een zeer concurrerende prijs. In onze branche zijn wij de voorloper in het gebruik van maximaal geïsoleerde wanden en standaard dubbele beglazing.

Een vergelijkbare keet leveren we tot wel 30% goedkoper dan onze concurrent. Wij beschikken over een eigen productiefabriek en kunnen hiermee op maat voldoen aan al uw wensen.

Door onze innovatieve bouw voldoen onze producten aan alle eisen die binnen Europa worden gesteld. Indien gewenst leveren wij onze schottenketen met een hoge isolatiewaarde, zoals bijvoorbeeld volgens de normen van het bouwbesluit 2012. Door de toepassing van onze Gealan® 6 cellen kunststofkozijnen met hr++ beglazing is de totale geluids- en warmteweerstandswaarde van onze schottenketen veel hoger dan u gewend bent. Door deze hoge isolatiewaarde worden onze bouwwerken voorzien van het energielabel A. Dit is een belangrijk keurmerk voor bedrijven die energie- en milieubewust willen ondernemen. In onze bouwketen is het prettig en comfortabel werken, wat de werksfeer ten goede komt en ziekteverzuim voorkomt.

Graag informeren wij u over ons nieuwste product. De formule van Aker Engineering BV staat bekend om haar toegepaste innovaties in de bouw
Zoals u weet is CO2-verminderend ondernemen een belangrijk speerpunt bij veel bedrijven.
Huidige keten zijn erg tochtgevoelig door het gebruik van enkel glas en niet geïsoleerde wanden, ze zijn bijna niet warm te krijgen. Veel brandstofverbruik is zeer belastend op de CO2-prestatieladder.
Heeft ook uw bedrijf een milieuzorgbeleid met als doel de CO2-uitstoot te verminderen? Wij helpen u graag bij het milieubewust ondernemen..

Een voorbeeld:
Een bestaande keet van ca.280 m² verbruikt ieder jaar 6 tankvullingen gas (4m³ per tank). De kosten hiervan zijn ongeveer € 18.000,- per jaar.
Ons paradepaardje, de schottenkeet met isolatiewaarde Rc 3.5 m²k/w en energielabel A verbruikt slechts 0,5 tankvullingen per jaar, totale kosten ongeveer € 1.500,- per jaar. U bespaart dus € 16.500,- per jaar.
Op deze keet bespaart u in vijf jaar de volledige aanschafwaarde op alleen de verwarming’s kosten. Daarbij heeft u positief bijgedragen aan vermindering van de CO2-uitstoot. De schottenketen van Aker Engineering zijn een oplossing voor eisen in zowel financieel als maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.   

Aker Engineering is helder, praktisch en denkt resultaatgericht. We bouwen solide en beheersen het bouwtraject van A tot Z. Alles is erop gericht om uw ruimtes zo efficiënt mogelijk in te delen. We garanderen een korte voorbereidings- en bouwtijd, een lage prijs en geen verrassingen achteraf.

Ontwerp uw eigen schottenkeet

Op onze website vindt u een schottenkeet-configurator. Met deze innovatieve software kunt u op deze website zelf op eenvoudige wijze uw bedrijfspand samenstellen. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze systeembouw door uw eigen keet online samen te stellen en direct inzicht te hebben in de kosten. Eenvoudiger en duidelijker kan niet.

Met de configurator zijn we de eerste schottenketenbouwer waar de klant zelf zijn gebouw kan samenstellen en onderzoeken wat haalbaar en wenselijk is. Het programma kent vele mogelijkheden en is gebruikersvriendelijk. Als u wilt, maken wij natuurlijk ook snel en duidelijk een offerte in opdracht en sturen die toe.   

SCHOTTENKETEN 2016